Project omschrijving

Projectmanagement

Projectmanagement omvat een waaier aan technieken waarbij planning, voorbereiding, uitvoering en opvolging van het project centraal staan. Projectmatig werken verhoogt de strategische competitiviteit van uw bedrijf.

Bij RESOL kan u terecht voor een totaaldienst en dit inclusief verslaggeving, eindrapport, leveranciersevaluaties en andere specifieke eisen. Hetzij voor een gedeeltelijke of totale projectbegeleiding, dan wel een kortstondige interventie of een wederkerende opdracht, of een onafhankelijke opvolging.

Engineeringopdrachten

Totale begeleiding (van ontwerp tot ingebruikname en aansluitende exploitatie) van een technische installatie waar een aanzienlijk belang naar veiligheid en milieu aanwezig dient te zijn.

Als ervaren bouwontwikkelaar staat RESOL met zijn kennis en ervaring klaar om onafhankelijk advies te geven. De opvolging en de planning, de kwaliteit van het geleverde materiaal en werk, worden nauwlettend in de gaten gehouden en regelmatig gerapporteerd aan u als bouwheer/opdrachtgever.

Managementsystemen

RESOL staat u, bij het invoeren van een managementsysteem op maat, bij en adviseert u op vlak van invoering en beheersing.

  • Totale begeleiding van een managementsysteem (VCA*, VCA**, VCA-P, OHSAS 18001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 9001). RESOL haalt voor u de pijnpunten uit uw bedrijf.

  • Begeleiding bij het behalen van een ISO certificaat. als opgeleide auditor kan RESOL voor u de theorie aan de praktijk toetsen en bondig rapporteren zodat er verbeteringsvoorstellen kunnen worden uitgewerkt.

  • Begeleiding van de medewerkers om het begrip van veiligheidszorgsystemen te implementeren in het bedrijf.

  • Een blijvende opvolging tijdens de audit door het erkend auditbureau.

  • Vermijden van overvolle kasten met documenten, maar evolutie naar een efficiënt digitaal systeem dat je probleemloos kan aanpassen aan de noden van het bedrijf.

Contact us

Contacteer ons.

Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.