Veiligheidstoezicht sep19

Tags

Related Posts

Share This

Veiligheidstoezicht

Veiligheidsmonitoring gedurende stilstandsbegeleidingen is onze specialiteit! RESOL beschikt over medewerkers die dagelijks zulke taken uitvoeren voor gerenomeerde organisaties.

Productieapparaten behoeven periodiek onderhoud. Sommige organisaties trachten deze onderhoudsactiviteiten te bundelen, resulterend in een periode van stilstand. Gezien productieloosheid gedurende een bepaalde periode geen omzet meer creëert, tracht men deze periode zo kort mogelijk te houden. Een gevolg hiervan is dan ook dat organisatie steevast beroep moeten doen op derden om samen met de interne onderhoudsdienst de geplande onderhoudsactiviteiten op een redelijke termijn af te werken. De kriticitiet van de installatie en de grootorde van het geplande onderhoud bepalen hoeveel derdenfirma’s er worden ingehuurd.

Het merendeel van de organisaties doet tijdens de voorbereiding en de eigenlijke stilstandswerken beroep op (een) derdenfirma(‘s) gespecialiseerd in het begeleiden van stilstanden op vlak van veiligheid ter ondersteuning van de interne dienst(en).

(meer info)

 

 

 

Home